Mens Centraal


psychologie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Mens Centraal
Avandek Advies
Avandek Advies
http://www.avandek.nl/

Mens Centraal
Mens centraal in organisaties is een internetmagazine voor organisaties die de mens centraal willen stellen. artikelen, links en wetenswaardigheden over mens, management en organisaties.
http://www.menscentraal.nl

Praktijk de Meerpaal
De Meerpaal; praktijk voor Reiki, NEI en energetische heelwording is in het Limburgse Beek (Groot Genhout) gevestigd. In de praktijk kunt u terecht met klachten van uiteenlopende aard, zowel lichamelijk als geestelijk. Individuele behandelingen en ook cursussen zijn mogelijk. In de werkwijze van de praktijk staat het totale functioneren van de mens centraal. Er is aandacht voor het lichamelijke, gevoelsmatige, mentale en spirituele functioneren. Gesprekken en verschillende diagnostische technieken helpen vast te stellen wat de aard van de verstoring is en wat er aan kan worden gedaan. Om het evenwicht weer te herstellen wordt door cliŽnt en therapeut samengewerkt. Samen wordt bepaald welke behandeling wordt geboden.
http://www.reikidemeerpaal.nl

Psycholoog in Utrecht Healthyminds
Psycholoog in utrecht healthyminds heeft een betrokken en praktische aanpak bij mentale problemen. ook ¬īs avonds/op zaterdag! maak een afspraak!
http://www.healthyminds.nl

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid